Gemenskapsfrågor och svar
Varför står det Blockerat av dina inställningar på ett kort?
Din Tillåt min butik att begära-tillåtelse hindrar att bjuda in den butiken. Ändra det i Nätverk & matchning för att skicka inbjudan.
Yassine
Grundare ·
Blockerat av dina inställningar betyder att din egen behörighet Tillåt min butik att begära inte tillåter att bjuda in denna butik. Till exempel är den inställd på Ingen, eller på Endast nätverksförslag och butiken är inte en match.
Öppna Inställningar → Nätverk & matchning, ställ in den på Valfri butik eller Endast nätverksförslag, och ladda sedan om Nätverk.
Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Anslutningsstatusar