Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Widzę komunikat o limicie planu. Co teraz?

Jeden z miesięcznych limitów sieci jest pełny. Jednolinijkowe użycie na stronie Plany pokazuje który; resetuje się w następnym miesiącu kalendarzowym.

Yassine

Założyciel ·

„Osiągnąłeś limit tego planu na bieżący miesiąc.” oznacza, że jeden licznik jest pełny: zapytania sieciowe, oczekujące zapytania, aktywne połączenia, szkice zgłoszeń, opublikowane posty lub automatyczne publikacje.

Otwórz Plany i przeczytaj jednolinijkowe użycie sieci w Użycie w tym miesiącu. Liczniki miesięczne resetują się na początku następnego miesiąca kalendarzowego (UTC) lub możesz uaktualnić plan, aby kontynuować teraz.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Osiągnąłeś limit tego planu na bieżący miesiąc