Ten komunikat oznacza, że jeden z Twoich miesięcznych limitów sieciowych został wykorzystany. Sprawdź, który na stronie Plany.
Komunikat „Osiągnąłeś limit tego planu na bieżący miesiąc. Sprawdź wykorzystanie na stronie Plany, aby uzyskać więcej szczegółów.” pojawia się, gdy działanie przekroczyłoby limit sieciowy. Dokładny limit może dotyczyć:
- Miesięcznych próśb sieciowych lub limitu oczekujących próśb.
- Aktywnych połączeń.
- Miesięcznych zgłoszeń szkiców.
- Miesięcznych opublikowanych postów (liczonych dla sklepu gościnnego) lub automatycznych publikacji (liczonych dla hosta).
Co zrobić
Otwórz Plany i przeczytaj jednowierszowe wykorzystanie sieci w sekcji Wykorzystanie w tym miesiącu, aby zobaczyć, który licznik jest pełny. Liczniki miesięczne resetują się na początku każdego miesiąca kalendarzowego (UTC). Posty, których nie udało się opublikować, pozostają w obecnym statusie, więc możesz je przesłać lub zatwierdzić w następnym miesiącu albo uaktualnić plan, aby kontynuować teraz.