Hoppa till innehållet

Gemenskapsfrågor och svar

Jag ser ett meddelande om planbegränsning. Vad gör jag nu?

En av dina månatliga nätverksgränser är full. Den enkla användningsraden på Plans-sidan visar vilken; den återställs nästa kalendermånad.

Yassine

Grundare ·

”Du har nått denna planbegränsning för innevarande månad.” betyder att en räknare är full: nätverksförfrågningar, väntande förfrågningar, aktiva anslutningar, utkast, publicerade inlägg eller automatiska publiceringar.

Öppna Plans och läs den enkla nätverksanvändningen under Usage This Month. Månatliga räknare återställs i början av nästa kalendermånad (UTC), eller så kan du uppgradera för att fortsätta nu.

Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Du har nått denna planbegränsning för innevarande månad